Международният ден на мъжете се отбелязва, както всяка година, за

...
 Международният ден на мъжете се отбелязва, както всяка година, за
Коментари Харесай

Днес е Международният ден на мъжете

 Международният ден на мъже те се отбелязва, както всяка година, с цел да отпразнуваме приноса на мъже те в обществото.

По този мотив ето един бърз взор към това, което те превят за нас, с цел да улеснят всекидневието ни:

1. Днес ние честваме мъже те, които учат и поемат по-голяма отговорност, както в никакъв случай до момента, като в същото време се оправят чудесно в другите си функции. Ролята на мъже те се е трансформирала фрапантно през годините, те към този момент не са само работещото звено, а образуват здрава основа дружно със своите сътрудници

2. Викас Вайбхав, DIG (ATS) Бихар: Ролята на мъже те стана по-сложна, само че още по-важна в днешно време. Обществото е очевидец на еволюционен преход от патриархата към тъждество... Това, което по-рано се приемаше за даденост или беше признато за естествено, може към този момент да не е правилно в актуалните времена. Именно тук мъже те би трябвало да потвърдят същинската си стойност като мъже във връзка с милосърдие и схващане, защото постоянно се срещат неприятни поведенчески отклонения. 

3. Барха Трехан, деятел, който води акция за Национална комисия за мъже те в Индия: Необходимо е да се обърне съответно внимание на психическото богатство на мъже те, нещо, което постоянно минава под радара, което води до по-висок % на самоубийства, алкохолизъм и душeвност заболяване измежду мъже те спрямо дамите. Дестигматизирането на обществените настройки за психологичното здраве на мъже те ще способства доста за възстановяване на цялостното здраве и богатство на мъже те.

4. Професор Diwakar Vaish, разработчик на първия напълно локален индийски 3D отпечатан хуманоиден робот MANAV: Денят на мъже те ни дава опция да отпразнуваме и оценим добротата на мъжа. Това освен ни оказва помощ да разпознаем положителната работа на индивида, само че също по този начин ни оказва помощ да ги укрепим посредством благодарност. (ANI)
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР